Tuesday, May 5, 2009

PATI MINYAK LULUR DAN KEBERKESANANNYA


Harga : RM49.90 (5ml)

Penghantaran pos : RM6.00 (Semenanjung) RM10.00 (Sabah/Sarawak)PATI MINYAK LULUR ialah salah satu jenama hanosazi oil yang dikeluarkan oleh HANOSAZI HERBS.Diantara keberkesanan pati minyak ini ialah melancarkan peredaran darah sekaligus boleh mencairkan lemak-lemak dalam badan, angin, urat saraf dan sendi. Anda akan merasa segar selepas menggunakan pati minyak lulur ini.

CARA MENGGUNAKAN PATI MINYAK LULUR

Anda hendaklah menimbang berat badan anda sebelum lulur/lumur badan anda dengan pati minyak herba ini dan catatkan berat badan anda. Kemudian lulurkan keseluruhan badan anda dengan pati minyak lulur,biarkan selama 15minit. Selepas 15 minit anda hendaklah mandi dengan mandian wap. Selepas mandian wap timbang semula berat badan untuk mengetahui jumlah penurunan berat badan anda. Anda akan mendapati penurunan berat badan anda dengan serta merta.

Jika anda tidak mempunyai alat mandian wap. Lulurkan badan anda dengan pati minyak lulur keseluruh badan semalaman dan mandi dengan air panas pada keesokkan harinya. Hasilnya tetap sama dengan menggunakan mandian wap.Ulangi memakai pati minyak lulur ini seminggu 2 kali atau seminggu 1 kali. Untuk hasil yang lebih memuaskan.

Jika anda seorang pengusaha SPA anda digalakkan untuk mencuba jenama hanosazi oil keluaran HANOSAZI HERBS. Maklum balas daripada pengusaha SPA yang telah menggunakan produk ini sangat menggalakkan.